HTML

Lakásfelújítás ezerrel!

Friss topikok

  • dim: Én itt vásároltam nagyon szép PVC anyagokat: www.textilpont.hu/viaszosvaszon (2019.10.09. 02:10) Linóleum
  • balintj: életszerű és tanulságos a sztori. (2016.10.16. 03:45) A villanyszerelés
  • tanarbazis: Sziasztok! A szakember keresés új formája! Várjuk a szakembereket és szakembert keresőket. Gyors... (2015.11.11. 19:29) A nagy kertrendezés projekt
  • Kisstigris: @Mekkmester6: Nekünk nincs bent puffer tartály, nem szántuk rá a pénzt még arra sem. Ha befűtök a ... (2012.11.12. 15:48) Finishben a fűtés
  • mekeke: Huhh, van még valakinek ALEKO pick-upja??? Nekem volt. Kemény jószág, motor-váltó még garázsban fi... (2012.03.29. 20:05) Oh, azok a hétvégi shoppingolások :-)

Újabb mérföldkő

2008.10.11. 00:07 Kisstigris

Ez a nap is eljött. A kőműves munka nagyobbik része készen van. A falak állnak, a koszorúk készen vannak, a födém csodás. Jöhet a tető.

A tetőről eddig nem sokat szóltam. Nna, ez is nehéz döntés volt. Mire kéne lecserélni a palát? Ha könnyűszerkezeteset akarunk akkor nem sok lehetőség van. Zsindely, vagy fémtető. A zsindelytől magam sem tudom megmondani hogy miért, de valahogy nagyon viszolygok. Az vígasztal, hogy nem vagyok vele egyedül a párom sem igazán akarta figyelembevenni mint lehetőséget. Nem is igazán tudom miért, hiszen ma már azért látni szép zsindely tetőket is. De valahogy talán a mi házunkon nem bírtuk elképzelni.

A fém tetőtől önmagában tartottunk, mert féltünk, hogy zajos lesz. Egy kollega mesélte, hogy a szülei Gerarddal újították fel a tetőt. Gerarad? Az mi a macska?
Hát ez!

Nagyon megtetszett az anyag, kifejezetten olyan tetőst kezdtünk keresni, aki ilyen tetőt építene nekünk. Nem volt egyszerű feladat, mert azt szerettük volna, ha komplett kivitelezést vállalnak, szerkezet építés, bádogozás, eresz, tető, hőszigetelés, gipszkartonozás, egyszóval teljes tető, tokkal vonóval.

Hosszas keresgélés után találtunk is egy igen jónak tűnő tetőépítő vállalkozást.

Nem ők voltak a legolcsóbbak, de mégis őket találtuk a legjobbaknak, és úgy látom jól is választottunk. Épül a szép új tetőnk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dobbenetesfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr45707868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása