HTML

Lakásfelújítás ezerrel!

Friss topikok

  • dim: Én itt vásároltam nagyon szép PVC anyagokat: www.textilpont.hu/viaszosvaszon (2019.10.09. 02:10) Linóleum
  • balintj: életszerű és tanulságos a sztori. (2016.10.16. 03:45) A villanyszerelés
  • tanarbazis: Sziasztok! A szakember keresés új formája! Várjuk a szakembereket és szakembert keresőket. Gyors... (2015.11.11. 19:29) A nagy kertrendezés projekt
  • Kisstigris: @Mekkmester6: Nekünk nincs bent puffer tartály, nem szántuk rá a pénzt még arra sem. Ha befűtök a ... (2012.11.12. 15:48) Finishben a fűtés
  • mekeke: Huhh, van még valakinek ALEKO pick-upja??? Nekem volt. Kemény jószág, motor-váltó még garázsban fi... (2012.03.29. 20:05) Oh, azok a hétvégi shoppingolások :-)

Van tetőnk! Sőt, már ablakunk is :-)

2008.11.08. 19:23 Kisstigris

Úgy tűnik elkészültünk a külső munkákkal :-)

A tető kívülről kész, van fantasztikus tetőkibúvó ablakunk is, és a tető szélén a körbefalazás is elkészült.

 

Nagyon elégedettek vagyunk, szerintünk ez a tető mestermunka a javából. Szép messziről, de pont ugyanannyira közelről is.

És nem csak szép, de a hőszigetelése is - kérésünknek és elképzelésünknek megfelelően igen komoly - mondhatni mindenki aki hallott róla a csodájára járt :-)

20 cm ásványgyapot a szarufák között, a szarufák felett deszkázat, majd 10 cm lépésálló összefüggő felületet alkotó ásványgyapot réteg. És hogy nehogy gond legyen a hőszigeteléssel, még a gipszkarton alá is kerül némi ásványgyapot :-D.

Megjöttek az ablakok is, aminek roppantul örültünk, mivel egyre inkább fenyeget a komoly hideg réme.. sajnos az ajtókat az aljzatok végleges elkészítéséig (betonozás) nem tudjuk betenni, de erre még visszatérek, hogy miért és hogyan.

Fenstherm ablakaink lettek, kellemes profilvastagsággal, sok-sok légkamrával, 1,1-es üveggel. A fürdőkre és a wc-kre fatörzs mintás üveget kértünk. A nyílászárók belül standard fehérek, kívül aranytölgy színűek. Íme néhány fotó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dobbenetesfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr74757607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bpelhos 2008.12.05. 11:09:03

Nagyon jó a blog, különösen jó, hogy nem hagysz ki semmi részletet.
Egy kérdés: A színes ereszcsatorna mennyivel drágább mint a sima bádog?

Kisstigris 2008.12.05. 11:13:46

Köszi :-D

Hát, őszintén szólva meg sem néztem pontosan, fel sem merült, hogy bádogot tegyünk.
A tetős simán közölte velünk, hogy tudja hogy drágább, de egy 50 év garanciás tetőhöz ő nem hajlandó csak alumínium ereszcsatornát tenni :-)

Milu75 · http://jrtt.blog.hu 2009.09.24. 15:08:01

Hiányolom a tető felöli fényképet. Vagy mondjuk az utcáról vagy közelebbről vagy valami...
Lehet ilyet?
Milu

Kisstigris 2009.09.25. 08:48:05

@Milu75:
Tettem fel egy képet a végére. Sajnos a színhűsége nem az igazi, szürkésnek látszik a képen, de igazából barna..

Milu75 · http://jrtt.blog.hu 2009.09.25. 10:34:56

@Kisstigris: Ahha!!! Na így már tök jól látszik! :)
Arra ugyan még nem jöttem rá, hogy miből is van, de jól néz ki. És ha ennyire tartós, akkor szupi!
Amúgy nagy gratula az egész házhoz! Teljesen átérzem minden szavadat, mondatodat. Még nem sikerült a végére érnem, de törekszem. :)
Mi 2 éve csináltuk végig "ugyanezt". Veszekedtünk a kivitelezőkkel, mesterekkel, megbeszéltünk, beszereztünk, vártunk, vártunk, stb, stb... Annyi sok kérdésem lenne: Pl. nem őrzi senki sem a házat? Mi anno nagyon féltünk a lopástól és ott aludtunk pl.
Más: Lehet egy javaslatom a bloggal kapcsolatban? Nagyon szuper, hogy ennyi kép van, sőt!! Viszont tördelni kéne, mert elég lassan tölt be egy oldalt a nagy mennyiség miatt. Lehetne kevesebb bejegyzés egy oldalon vagy a képekhez a "tovább" gomb használata. Ez csak egy észrevétel.
Amúgy nagyon tetszik!
Milu

Kisstigris 2009.09.25. 11:29:28

Szia Milu,

Miből van? Ez Gerard tető! Akril gyantával erősített cink-acél lemezek, amelyek természetes kőzúzalékkal vannak borítva. Nagyon tartós, tűz és viharálló, 50 év garanciát adnak rá.

Mi nem őriztettünk, reggel-este és volt hogy napközben is kijöttünk. Szemben pedig egy nagyon kedves idős házaspár lakik egy igen éber bernáthegyivel, amikor nem voltunk itt, ők figyeltek a házra.

A bloggal, képméretekkel igazad van, bele is kezdtem egyszer hogy megcsinálgatom, de valahogy sosincs rá időm.. :-(
süti beállítások módosítása