HTML

Lakásfelújítás ezerrel!

Friss topikok

  • dim: Én itt vásároltam nagyon szép PVC anyagokat: www.textilpont.hu/viaszosvaszon (2019.10.09. 02:10) Linóleum
  • balintj: életszerű és tanulságos a sztori. (2016.10.16. 03:45) A villanyszerelés
  • tanarbazis: Sziasztok! A szakember keresés új formája! Várjuk a szakembereket és szakembert keresőket. Gyors... (2015.11.11. 19:29) A nagy kertrendezés projekt
  • Kisstigris: @Mekkmester6: Nekünk nincs bent puffer tartály, nem szántuk rá a pénzt még arra sem. Ha befűtök a ... (2012.11.12. 15:48) Finishben a fűtés
  • mekeke: Huhh, van még valakinek ALEKO pick-upja??? Nekem volt. Kemény jószág, motor-váltó még garázsban fi... (2012.03.29. 20:05) Oh, azok a hétvégi shoppingolások :-)

Oh, azok a hétvégi shoppingolások :-)

2009.04.10. 15:56 Kisstigris

Őrült iramban próbálunk haladni.

A tervezett decemberi költözés helyett már február közepén tartunk, ez nem csak azért baj, mert már nagyon mennénk, hanem azért is, mert ezzel megszegtük az adásvétellel kapcsolatos megállapodásunkat.

Úgyhogy szombatonként rohangálás van, és beszerző kőrút, és szervezés, a hét többi napján esténként, és szabadnapokon egész nap gályázás.

Beszereztük végre a kádat, Riho Seth (180*86) típusút.

 

BEPA üzletben vettük, amit egyébként nyugodt lélekkel ajánlok mindenkinek, már régebben is többször, jó tapasztalatom volt velük kapcsolatban.

Ez nem pont ugynanaz, mint amit eredetileg kinéztünk, két dolog miatt. Az egyik, hogy időközben rájöttem, hogy nem lesz jó, ha a szögletes kád sarka középen belóg a térbe, folyton össze fogom magam verni benne.

A másik, hogy a kád szélességére (90 cm) plusz a zuhanytálcának (100 cm) tervezett 192 cm-es falszélességből valami általam megmagyarázhatatlan módon 186 cm lett. Ebből egyenesen következett, hogy vagy kisebb tálca, vagy keskenyebb kád kell. Végül nem panaszkodom, igazán szép, mély, és öblös a kád amit vettünk, már alig várom, hogy kipróbáljuk :-)

Ugyanitt vettünk egy egyszerű kis szekrényes mosdót tükörrel a kis fürdőszobába. Nagyon megörültünk neki, mert emberi ára, és egész normális kinézete volt. Botrány, hogy milyen drágán adják a nagyobb, szebb fürdőszoba bútorokat.

Nézegettük ugyanis közben a felső fürdőbe is a bútort, ahová szélesebb kellene mindenképp, nagyobb szekrénnyel, de gyakorlatilag 100eFt alatt nem igazán van normális.

Ami szerintem brutálisan sok egy mosdó szekrényért.

Hasonlóan horroros a csapok világa, a csillagos ég a felső határa amit el mernek kérni egy designesebb (nem feltétlenül jobb, vagy minőségibb) csapért. Azt hiszem egyenlőre maradunk a gagyi olcsónál.

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dobbenetesfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr891057974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mekeke 2012.03.29. 20:05:40

Huhh, van még valakinek ALEKO pick-upja??? Nekem volt. Kemény jószág, motor-váltó még garázsban figyel:)
süti beállítások módosítása