HTML

Lakásfelújítás ezerrel!

Friss topikok

  • dim: Én itt vásároltam nagyon szép PVC anyagokat: www.textilpont.hu/viaszosvaszon (2019.10.09. 02:10) Linóleum
  • balintj: életszerű és tanulságos a sztori. (2016.10.16. 03:45) A villanyszerelés
  • tanarbazis: Sziasztok! A szakember keresés új formája! Várjuk a szakembereket és szakembert keresőket. Gyors... (2015.11.11. 19:29) A nagy kertrendezés projekt
  • Kisstigris: @Mekkmester6: Nekünk nincs bent puffer tartály, nem szántuk rá a pénzt még arra sem. Ha befűtök a ... (2012.11.12. 15:48) Finishben a fűtés
  • mekeke: Huhh, van még valakinek ALEKO pick-upja??? Nekem volt. Kemény jószág, motor-váltó még garázsban fi... (2012.03.29. 20:05) Oh, azok a hétvégi shoppingolások :-)

Szorít az idő..

2008.11.13. 18:12 Kisstigris

Most már igen kényes a helyzet, bármikor hidegebbre fordulhat az idő, és mivel a ház még nem zárt, ez veszélyezteti a betonozást, vakolást.

Kemény határidőket kell tartanunk, hogy ne legyen gond, és barkácsmegoldásokat kell alkalmazni, hogy megússzuk az esetleges fagykárokat.

A menetrend a következő:

- hétvégéig kész villany csövezés, kész villany-víz-gáz

- hétfőtől falfűtés, és ha lehet már mellette folyamatában aljzat betonozás

- amint az aljzatbeton elkészült, le kell adni az ajtó méreteket a nyílászárósnak, erre november 30 a határidőnk - ha eddig nem tudunk méretet adni nem lesz már idén ajtónk.

- ha kész az aljzat és a fűtés, akkor vakolás van ezerrel, illetve remélem jönnek az ajtók. Addig is barkács fűtés lesz kerti slaggal bekötött szoba közepére betámasztott bontott radiátorokkal :-D Az ajtók helyét lefóliázzuk, befedjük, és reménykedünk, hogy nem fog fagyni.

- közben el kell készülnie a kazánház felújításának, hogy a falfűtést be lehessen üzemelni.
Itt csak a legszükségesebb változtatások lesznek, szabályozók, szelepek, tartályok kerülnek be, hogy a matuzsálem kazán képes legyen ellátni a falfűtést alacsony előremenő hőmérsékletű vízzel.

- ha mindez megvan, akkor zabszem elereszt, jöhet a festő ajtót mázolni amíg száradnak a falak, illetve utána festeni. Jöhet a burkoló, és hipp-hopp már költözünk is :-D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dobbenetesfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr20767519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása