HTML

Lakásfelújítás ezerrel!

Friss topikok

  • dim: Én itt vásároltam nagyon szép PVC anyagokat: www.textilpont.hu/viaszosvaszon (2019.10.09. 02:10) Linóleum
  • balintj: életszerű és tanulságos a sztori. (2016.10.16. 03:45) A villanyszerelés
  • tanarbazis: Sziasztok! A szakember keresés új formája! Várjuk a szakembereket és szakembert keresőket. Gyors... (2015.11.11. 19:29) A nagy kertrendezés projekt
  • Kisstigris: @Mekkmester6: Nekünk nincs bent puffer tartály, nem szántuk rá a pénzt még arra sem. Ha befűtök a ... (2012.11.12. 15:48) Finishben a fűtés
  • mekeke: Huhh, van még valakinek ALEKO pick-upja??? Nekem volt. Kemény jószág, motor-váltó még garázsban fi... (2012.03.29. 20:05) Oh, azok a hétvégi shoppingolások :-)

Költözés hegyek

2009.05.11. 17:29 Kisstigris

Hát, ugyan mindennel készen nem vagyunk, de határozottan élhető vált a lakás, ezért "megkésve bár de törve nem" a gyors beköltözés mellett döntöttünk.

Mikor is kéne költözni? Hmm, ma hétfő van, költözzünk mondjuk a hétvégén...

Hát, eléggé mission impossible, de próbáljuk meg. A személyes holmik csomagolásával már eléggé előre haladtunk, hiszen régóta készülődtünk, két dolgot kellett még megtenni a sikeres költözéshez, előkészíteni a bútorokat, és találni egy jó költöztető céget.

A csomagolás, és a bútorok előkészítéséről túl sokat nem tudok mondani, sok-sok doboz és zsák kell, kitartás, robot munka éjjel-nappal.

A költöztető választástól bevallom kicsit féltem, sok rosszat hall az ember eltűnt holmiról, összetört sérült bútorokról, piszkos, lomtalanításra használt teherautókról, ahonnan esetleg egyéb lakókat is összeszed az ember..

Abban biztos voltam, hogy e problémák elkerülése végett hivatásos költöztetőket szeretnék hívni. Rengeteg ajánlatot kaptunk, végül ajánlások, hírnév, ár és szimpátia alapján a Franko költöztető céget választottuk.

Nem bántuk meg, csak dícsérni tudom őket, jól szervezetten, gyorsan, korrektül, és nagyon korrekt áron elköltöztettek minket - ezúton is köszönjük :-).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dobbenetesfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr281115461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása